Gülseren Budayıcıoğlu, Yalı Çapkını’ndan rahatsız mı ?

Sina Koloğlu; “Bu yılın üzerinde en çok ‘spekülasyon yapılan’ dizisi, ‘Yalı Çapkını’ oldu. Önce finalin belli olduğu daha sonra, oyuncuların rahatsızlığı, en son Gülseren Budayıcıoğlu’nun rahatsız olduğu, erken final istediği..

Son Güncelleme: Whatsapp

Sina Koloğlu; “Bu yılın üzerinde en çok ‘spekülasyon yapılan’ dizisi, ‘Yalı Çapkını’ oldu. Önce finalin belli olduğu daha sonra, oyuncuların rahatsızlığı, en son Gülseren Budayıcıoğlu’nun rahatsız olduğu, erken final istediği iddiası.

Kulağıma ilginç bir bilgi geldi. Budayıcıoğlu’nun projenin içinde etkin bir konumda ve rahatsız olduğunda senaryoyu değiştirtecek güce sahip olduğu.

Yani sadece romanları uyarlanan bir isim değil. Yapım şirketi içinde güçlü yani. Dizinin gidişatından en ufak ayrıntısından haberi var kendisinin. Bugüne kadar bana gelen bilgide, herhangi bir şikayeti söz konusu değil.”

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.